Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Wijnproeverijen

wijnproeverijen

Het proeven van wijn kan je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Van uitzoeken welke wijn het beste bij je past tot diep ingaan op het karakter van de wijn. Bij Vino is het mogelijk om proeverijen te boeken vanaf 6 personen. Dat kan in de winkel om een ultieme sfeer te hebben maar ik kom ook graag bij u thuis! De basis proeverijen zijn €35 waarbij 5 proefwijnen met bijpassende hapjes zitten en sommelier Tara kennis deelt. Deze proeverij is helemaal aan te passen op de wensen van de gast en kan ook uitgebreid worden met luxere hapjes tot maaltijd vervangende gangen. Ook is het mogelijk om een bierproeverij of alcohol vrije gangen te krijgen voor het gezelschap dat dat wenst.

Leer smaken, druiven, landen en bijpassende spijzen kennen en ontdek hoe jij wijn kan ruiken en proeven. Leuk met de familie, vriendengroep, vrijgezellenfeest, baby borrel (i.p.v. de babyshower voor als mama weer mag drinken) maar ook zakelijk!

Neem contact op via mail of app voor meer informatie en data.

info@vinovoorthuizen.nl / +31613332281