Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Wijnwinkel Barneveld

Wijnwinkel vlakbij Barneveld

Wijn, speciaalbieren en bijpassende bites op slechts tien minuten rijden van Barneveld. Bij Vino Voorthuizen kan je terecht voor kwaliteitswijnen, bijpassende bites, speciaalbieren en wijnproeverijen. Voorthuizen is de entree van de Veluwe, bekend van de vele campings zoals de Boshoek, Ackersate, De Ijvogel en het Beloofde Land.

Op een paar minuten van de A1 is het goed bereikbaar vanaf Apeldoorn of Amersfoort. Ook vanuit Ede is het makkelijk bereikbaar via de A30.

Ruim assortiment wijnen en speciaal bieren

Bij Vino Voorthuizen hebben wij een ruim assortiment. Denk hierbij aan witte wijn, rode wijn, rosé, zoet wijn, port. Ook zijn er vele speciaalbieren verkrijgbaar bij Vino Voorthuizen. Blond, Tripel en IPA, wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Je kan bij ons terecht voor de bekende merken zoals La Chouffe, Grolsch, Brand en dergelijke maar ook voor lokale specialiteiten zoals de Voortsche bieren en Hert bier uit Putten

Wijnproeverij

Omringt door vele wijnen en de lekkerste bijpassende hapjes kan je samen met goed gezelschap genieten van een wijnproeverij. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.