Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Wijnwinkel bij Putten

Wijnwinkel vlakbij Putten

Wijn, speciaalbieren en bijpassende zuivel en dergelijke op slechts tien minuten rijden van Putten. Voorthuizen ligt naast Putten en is de entree van de Veluwe. Het is een populaire plaats bij toeristen door de vele campings die het dorp kent. Een kleine greep uit de vele campings en chaletparken: Boshoek, Ackersate, De Ijvogel en het Beloofde Land.

Het centrum van Voorthuizen ligt slechts op een paar minuten van de A30 en is goed bereikbaar vanaf Ede. Daarnaast ligt de A1 ernaast en is het eenvoudig bereikbaar vanaf Apeldoorn of Amersfoort.

Breed assortiment speciaalbieren en wijnen

Bij Vino Voorthuizen hebben wij een ruim assortiment. Denk hierbij aan witte wijn, rode wijn, rosé, zoet wijn, port. Ook zijn er vele speciaalbieren verkrijgbaar bij Vino Voorthuizen. Blond, Tripel en IPA, wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Je kan bij ons terecht voor de bekende merken zoals La Chouffe, Grolsch, Brand en dergelijke maar ook voor lokale specialiteiten zoals de Voortsche bieren en Hert bier uit Putten

Wijnproeverij

Proef de lekkerste wijnen en geniet van bijpassende hapjes. Ook voor wijnproeverijen kan je bij ons terecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.